הכל הולך: פסקל חוזרת מהחג עם מתכון לעוגה בחושה ביתית

מרות החזרה לשגרה ולגזרה של אחרי החג, אי אפשר בלי עוגה בחושה ביתית. היא טעימה, קלה להכנה ומכילה כל מה שיש בבית

פסקל פרץ-רובין צילום: ללא
עוגה בחושה
עוגה בחושה | צילום: פסקל פרץ רובין
2
גלריה

אחרי חג הפסח ואחרי כל המ¬טעמים שהכנו, טעמנו ואכלנו, זה הזמן לחזור לשגרה ולגזרה.אצלי, למרות ההיערכות לחזרה לשגרה, אי אפשר בלי עוגה לצד משקה חם. כך קורה שהכנת עוגה בסיסית ופשוטה מכילה בדרך כלל את כל מה שיש. העיקר להפעיל את התנור, כי אין כמו ניחוח של עוגה הנאפית בתנור הביתי. העוגה הזו היא פשוטה וקלה להכנה, כך שכל אחד יכול להכין אותה. אני מכינה אותה בעיניים עצומות. היא תמיד משתנה, אבל לא תמיד אני זוכרת לרשום את השינוי. לכן אני קוראת לה ״עוגה של מה שיש״.


6. אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני (180 מעלות) במשך כ-45 דקות.

תגיות:
עוגה
/
עוגת שוקולד
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף