התפריט ב"פופינה" הוא טבלת אקסל: בצד ימין רשימת שישה חומרי גלם – דגים, בשר, ירקות, פירות ים, קינוחים וקוקטיילים. בעמודה העליונה, דרכי ההכנה – כבישה, אפייה, צלייה, אידוי ובישול עמוק. תכפילו שש כפול חמש ותקבלו תפריט של 30 מנות, שכל אחת מהן נכנסת למשבצת אחת.
המנה הטעימה ביותר עבורנו היא רביולי ריבת דלעת, עם כבד אווז שמימי (סליחה, הוא לא נוצר בישראל), אמרטו, שקדים וקציפת כמהין (88 שקלים). אם אין לכם בעיות מוסריות עם כבד אווז, זו המנה הנהדרת ביותר כאן. זו, והקינוח המצוין טארט פקאן (48 שקלים), עם גלידת בוטנים מלוחה ושטרויזל בוטנים. סיום מלוח לערב מתוק.
קצת קשה לסכם חוויה מורכבת כזו, נוכל רק לומר זאת: אין ספק שנשוב.
4 כוכבים
פופינה, אחד העם 3, תל אביב, 03-5757477