החומרים: (ל־30 פטיפורים)
ממיסים את השוקולד והחמאה בקערה על באן־מארי, או למשך מספר שניות במיקרוגל. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
במערבל חשמלי מערבבים את הביצים והסוכר. מוסיפים את תערובת השוקולד החמה למיקסר, תוך כדי ערבול אטי, עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את הקמח ואת אבקת האפייה, ומערבבים לתערובת אחידה. יוצקים לתבנית בגודל 20X30 ס״מ מרופדת בנייר אפייה. אופים בתנור שחומם מראש (160 מעלות) במשך 25־30 דקות. העוגה צריכה להישאר לחה במרכז. מצננים ושומרים במקפיא להתייצבות.
החומרים: (ל־8 מנות)
יוצקים את חלב הקוקוס והחלב אל קלחת, ומביאים לרתי־ חה. מוסיפים את גרגרי מקל הווניל ומחצית מכמות הסוכר.
החומרים: (ל־10 מנות)
מערבבים בצלוחית את הג׳לטין והמים הקרים. מניחים בצד.
החומרים: (ל־10 מנות)