תתעסק באוכל: האם יש מקום לנטיות אומנותיות במטבח של מסעדה?

למשה שגב נמאס להיות רק שף, אז עכשיו הוא גם אומן. מבקר המסעדות של "מעריב" מעניק ל"שגב ארט" חמישה כוכבים על האוכל וחצי כוכב בלבד על האמנות. וגם: מצאנו את האיטלקיה המושלמת

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מעריב אונליין - זכויות יוצרים
מעריב אונליין - זכויות יוצרים | צילום: מעריב אונליין

באותה נשימה נזכרנו גם בספריו של שגב שבהם מופיעים מתכוניו בפונטים מיושנים, בעימוד ארכאי ובצילומים (חלקם של שגב עצמו) שהם. טוב, חלאס, הבנתם את הפואנטה. במילים אחרות: טוב יעשה שגב לו יתרכז במה שהוא עושה טוב מהרוב המוחלט של השפים בישראל – לבשל, ויעזוב את האומנות לאשתו.

ארוחה עסקית בשבת עולה כאן 155 שקלים, ותמורתם מקבלים גם ראשונה וגם עיקרית. מחיר הוגן מאוד, בייחוד כשמדובר באוכל נדיר כמו זה.

סטייק העוף הגיע כנתח נדיב של חזה עוף ועליו פלפל ירוק חריף ופרח, ובצד בצל ושום. יופי של מנה, חייבים לצלם גם אותה.

ולקינוח, הברקה שגנבה את כל ההצגה: עוגת גבינה בטעמים. זהו גימיק גם מבריק וגם טעים - שש מיני-עוגות גבינה ועליהן רטבים במגוון טעמים. ילדים מתים על זה, והאמת שגם אנחנו. חובה לבקר.

5 כוכבים

תגיות:
מסעדות
/
שף
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף