מתוק לו, מתוק לו: סופלה שוקולד מפנק לכל מצב או אירוע

אין דבר מרגיע יותר בקיץ החם מגביע של סופלה שוקולד, מלווה בכדור גלידה או אבקת סוכר, שמצליח לרומם את מצב הרוח

פסקל פרץ-רובין צילום: ללא
סופלה שוקולד
סופלה שוקולד | צילום: פסקל פרץ רובין
2
גלריה

כשאני רוצה לפנק את מכרי, אני נוהגת לשוטט בין בוטיקים לשוקולד ולחפש אחר השוקולד האולטימטיבי: זה שאיכותו מעולה, וכל נגיסה בו מעוררת סימפוניה של שלל טעמים וניחוחות.

קל מאוד לאהוב שוקולד: הוא מרתק, טעים, מרגש, מושך, מאתגר, מפנק, נימוח, מרגיע, מנעים, מחזק, מבריא ומלהיב. במטבח אני מנהלת איתו דיאלוג מרתק: מחממת, ממיסה, אופה, מבשלת, מצפה, מגבשת, טועמת ויוצרת ממנו שלל מתוקים מפנקים. בקיץ החם אין דבר מרגיע יותר מגביע קטן של שוקולד, ולצדו כדור גלידה עם סירופ שוקולד. יופי של מנת פינוק לכל מצב ואירוע.

מעט חמאה או מחמאה לשימון כלי הסופלה

200 גרם שוקולד מריר - 60% מוצקי קקאו, אפשר גם יותר

180 גרם חמאה/מחמאה

1 כפית קליפת תפוז מגוררת

חצי כוס סוכר

3 ביצים

1 כוס קמח תופח מאליו מנופה

חצי כוס אבקת סוכר או מעט אבקת קקאו

2. בקערה נפרדת טורפים את הביצים ומוסיפים אותן לתערובת במערבל תוך כדי ערבול במהירות נמוכה. מוסיפים את הקמח המנופה בשתיים או שלוש מנות, עד שהוא נבלע בתערובת השוקולד.


תגיות:
מתכונים
/
שוקולד
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף