שגב משה, כמו סלבריטאים רבים, הוא כמו כוסברה: או שאוהבים או שלא. מצד אחד הוא הגבר המושלם – לא רק ביופי, אלא גם באופי. הוא תמיד נחמד, מחייך, מתעניין, מתכופף כדי לתת לגמדים ממנו תחושה של שיחה בגובה העיניים, יש לו זוגיות פוטוגנית ואישה בלונדינית, אומרים שהוא אב למופת ושחיין לא רע, ובשורה התחתונה, בואו נשים את הדברים על הכיריים, הוא באמת שף מחונן.
ומאידך, התדמית שלו זקוקה לריענון. לא ייתכן, אומר מי שאומר, שהוא כל הזמן מחייך. לא הגיוני שהכל מושלם אצלו. הוסיפו לזה את ספריו המגוחכים והזולים, את טעמו המפוקפק־משהו באמנות, וקבלו את הגרסה הגברית של אורנה דץ. סיי נו מור.
המסעדה החדשה, כמו זאת שבהרצליה, נושאת קונספט. בעוד זאת שבפיתוח מתהדרת בחזות של גלריה לאמנות (לעניים), זאת שבהוד השרון נראית כמו משתלה: צמחים בכניסה, צמחים בצדדים, צמחים (לדעתנו מפלסטיק) גם בתקרה. נו שוין. אפשר להתנחם שזה יכול היה להיות גרוע יותר, כמו עצי הדקל הפזורים בחניית קניון שרונים הענקי הסמוך – כולם עשויים מפלסטיק.
כיאה לנדיבות השורה במסעדות שגב, זכינו בשתי תוספות במקום אחת (פירה משובח ובטטה אפויה), וכן בשלושה קינוחים (אף על פי שהזמנו שניים): כאן הם מוגשים בתוך עציצים, במגוון טעמים ובמחירים סבירים (35 שקלים). כפי שאמרנו: או שאוהבים את שגב משה או שלא. אנחנו – בואו נודה על האמת – די מאוהבים.
“שגב קיטשן גארדן”, מתחם שרונים, הרקון 2, הוד השרון, 077-4142025