קינוח מעולם אחר: לא תרגישו שאין בו ביצים ומוצרי חלב

על רקע התפשטות הטבעונות, זה הזמן ללמוד להכין מתוקים שכולם יוכלו לאכול. למשל, טארטלט פירות ופטיסייר טעים ומרענן, שמי שיטעם אותו לא יאמין שאינו מכיל מוצרים מן החי

פסקל פרץ-רובין צילום: ללא
טארטלט פירות ופטיסייר
טארטלט פירות ופטיסייר | צילום: שרית גופן
2
גלריה

החומרים (ל־4 תבניות אישיות בקוטר 10 ס"מ

50 גרם סוכר

75 גרם שמן קוקוס מומס אך לא חם

25 גרם שמן קנולה

25 גרם מחית תפוחי עץ טבעית לא ממותקת (אפשר לקנות או לרסק תפוח אחד קלוף בבית במגררת דקה)

150 גרם קמח מנופה (רצוי קר)

5 גרם אבקת אפייה

400 גרם (פחית אחת) קרם קוקוס לאחר לילה במקרר

20 גרם סוכר

15 גרם קורנפלור

קורט כורכום (לצבע בלבד)

20 גרם אבקת סוכר

10 גרם אינסטנט פודינג וניל

מבחר פירות טריים וצבעוניים

גלזורה קרה (להשיג בחנויות המתמחות) או סירופ סוכר ביתי

(מבשלים שלוש כפות סוכר וכוס מים אחת בבישול ארוך עד

לקבלת סירופ סמיך)

נייר אפייה


תגיות:
קינוחים
/
טבעונות
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף