עוגת יום הולדת: מתכון לעוגה מושקעת וקלה להכנה

היא אופה לכולם עוגות מפוארות, אבל אף פעם לא השקיעו בהכנת עוגה מיוחדת ליום הולדתה של פסקל פרץ־רובין. בעזרת מתכון פשוט והסברים מאירי עיניים, אולי בשנה הבאה זה יקרה

פסקל פרץ-רובין צילום: ללא
פרוסת עוגת שוקולד
פרוסת עוגת שוקולד | צילום: דותן ברוך
4
גלריה


מניחים את כל חומרי הבצק במעבד מזון ומעבדים לבצק אחיד. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ושומרים במקרר כשעה או למשך 20 דקות במקפיא.

על משטח מקומח מרדדים את הבצק לעובי ½ ס"מ, וקורצים עיגולים או כל צורה אחרת. מסדרים על תבנית אפייה ברווחים. אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני (180 מעלות) במשך כ–20 דקות עד להזהבה. מצננים.

להכנת הציפוי

להכנת עיטור לבבות


תגיות:
מתכונים
/
אפייה
/
עוגת שוקולד
/
עוגיות
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף