ושוב אנחנו מגיעים לאותו המקום בדיוק. אחת לתקופה מתחלפת כאן מסעדה: היו פה כבר שתיים, שלוש, ארבע, מי סופר. כל בעלים חדש בטוח ש"לי זה לא יקרה", הוא מגיע עם חזון מבטיח ועיניים בורקות, ולאחר שנה וחצי מקפל את הזנב וחוזר הביתה חבול, מיואש ועם חור עצום בכיס. לוקיישן בעייתי? מיתוג בינוני? לא ברור. התוצאה היא אותה תוצאה: כאב לב.
המשחק המקדים נחמד, אבל הגיע הזמן למשחק המרכזי: שני נתחי בקר הונחו על מגש עץ, צורפו להם סכינים חדים ורטבים ייחודיים (חזרת לבנה, פלפלת שחורה, צ'ימיצ'ורי ועוד), והחגיגה האמיתית החלה. קל להבחין בבשרים טריים: הם ננגסים בקלות, כמעט מרגישים שאך לפני רגע הם היו בשר חי ומדמם. ב"ריו גרנדה" לא מתמחרים את הבשרים לפי גרמים אלא כעובדה מוגמרת, בלי משחקים. ניו יורק סטייק שוקל 450 גרם ועולה 140 שקלים. קצת מלח, קצת (הרבה) פלפל, והרי לכם סיבה להגיע לכאן שוב. מומלץ לחובבי בשר שמאסו בגימיקים.