תערובת תבלינים בכוחה לשנות את התבשילים מקצה לקצה

לא חייבים לרכוש תערובות תבלינים ארוזות, אפשר להכין אותן בקלות בבית ולהבטיח טריות וטעם, כך תכינו לגמרי לבד ראס אל־חנות ובהרט

פסקל פרץ-רובין צילום: ללא
תבלינים
תבלינים | צילום: דרור כץ

בכל מטבח של עדות ישראל תמצאו תערובת אחת, שהיא הבסיס העיקרי לתיבול כל המאכלים, ולה מוסיפים עוד תבלינים לפי הטעם. לדוגמה: גראם מסאלה של המטבח ההודי; חוויאג' למרק, מאפים וקפה של המטבח התימני; אוצחו סונלי של המטבח הגיאורגי; חררת של המטבח הטריפולטאי ועוד.

תגיות:
פסקל פרץ רובין
/
תבלינים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף