פינת TAKE AWAY בריא: ביצת ההפתעה של "בראון" ביסטרו בר

הצוות של eco life - מגזין הסביבה והחברה של eco99fm ניסה ומצא: "בראון"- ביסטרו בר בתל אביב, מציע תפריט שכולו מנות מנצחות, עם מרכיבים משובחים

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
סלט סלמון, אטריות שעועית וקייל של "בראון"
סלט סלמון, אטריות שעועית וקייל של "בראון" | צילום: אפיק גבאי
2
גלריה

צוות eco life - מגזין הסביבה והחברה של eco99fm, הזמין השבוע TAKE AWAY בריא מ"בראון"- ביסטרו בר בתל אביב. לא מדובר בארוחה זולה מאוד, אבל המחירים סבירים לסוג כזה של מנות, עם מרכיבים משובחים. איך היה? מצוין!

פילה דניס אפוי בתנור - על ריזוטו ארטישוק עגבניות ותרד (עם חמאה, פרמז'ן, כרישה וסלרי)

רביולי במילוי ארטישוק רומאי - שעועית ירוקה, עגבניות צלויות, שום חמאה ושמן זית.

רביולי במילוי ארטישוק רומאי של "בראון". צילום: אפיק גבאי
רביולי במילוי ארטישוק רומאי של "בראון". צילום: אפיק גבאי | רביולי במילוי ארטישוק רומאי של "בראון". צילום: אפיק גבאי

טארטלט תפוז

בלונדי- שוקולד לבן וקרמל.

מנת הפטריות היתה מעולה! לחלקנו מעט מרוכזת מידי. שמן הכמהין נתן למנה את טעמה החזק. אין ספק שזאת מנה לאוהבי פטריות בלבד.

פילה הדניס היה עשוי כהלכה. מבחינתנו, הריזוטו המצוין יכול להגיע גם כמנה נפרדת . השילוב של אורז, דג ותרד, הוא תמיד שילוב מנצח.

מי טעם ארטישוק רומאי? לא אנחנו...הרביולי ממולא בארטישוק רומאי, היא מנה מאוד מקורית וטעימה. מוגשת עם שעועית ירוקה פריכה, שהתפצפצה בפה - תענוג.

בגזרת הקינוחים, שניהם היו מעולים. טארטלט התפוז הוא שילוב מעולה בין טעם עדין של פרי הדר עם הפתעות שוקולד קטנות וכסופות מלמעלה. הבלונדי, שנראה כמו ביצת עין, הוא בעצם ביצת הפתעה טעימה של שוקולד לבן בשילוב קרמל, לסיום ארוחה משובחת.

אין מנה מנצחת, יש ארוחה שלמה מנצחת. כל המנות היו מעולות. אם חייבים לבחור מנה אחת, פילה הדניס עם הריזוטו עשתה את העבודה. מנה לא זולה, אך המחיר מוצדק.

ראשונה: 56 שקלים.

עיקריות: 118-54 שקלים.

קינוח: 39 שקלים.

תגיות:
אוכל
/
take away
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף