כל הדרך לצלחת: התוצרת האורגנית מספקת יותר מכל ירק שקונים בשווקיםגידולים חקלאיים טריים עומדים במרכז פסטיבל "טעמים בעמקים" שיתקיים השבוע. פסקל פרץ־רובין ביקרה בעמק יזרעאל וחזרה עם מתכונים משובחים לסלטים מרענניםפסקל פרץ-רובין17:01 15/01/2016צנוניות במשק פרנק, מושב שדה יעקב | צילום: סטודיו דרור כץ,פסקל פרץ רובין3גלריהסלט נבטוטים. צילום: סטודיו דרור כץ, פסקל פרץ-רובין | סלט נבטוטים. צילום: סטודיו דרור כץ, פסקל פרץ-רוביןסלט שומר ופומלה. צילום: סטודיו דרור כץ, פסקל פרץ-רובין | סלט שומר ופומלה. צילום: סטודיו דרור כץ, פסקל פרץ-רוביןתגיות:חקלאות/ סלטים