החדשות בשכונה: זוג השפיות שמאתגר את הסצינה הקולינרית בבירה

שלג ורוחות, פיגועים ומלחמות, לא משנה מה יעבור על ירושלים, תמיד אפשר לגלות שם מקומות חדשים וקסומים, פינות אוכל מרתקות וטעמים חדשים

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
רינה ואליס
רינה ואליס | צילום: ילנה קבטני
3
גלריה
ניוקי בשמנת וויסקי. צילום: ילנה קבטני
ניוקי בשמנת וויסקי. צילום: ילנה קבטני | ניוקי בשמנת וויסקי. צילום: ילנה קבטני
רינה ואליס במטבח. צילום: ילנה קבטני
רינה ואליס במטבח. צילום: ילנה קבטני | רינה ואליס במטבח. צילום: ילנה קבטני

אליס ורינה יודעות לבשל. יש להן יד מעולה וחשיבת אוכל מנחמת וחפה ממניירות. ברור שעם קצת יותר שפשוף - ובעיקר תעוזה לייצר מנות לא סטנדרטיות - הן הולכות לכבוש את ירושלים. כך או כך, חווית האוכל במקום היא כיפית, ממבחר היינות ועד השירות המעולה. לכו לאכול.

לאחרונה נחשפתי למוצר חדש, שאני חייבת לפרגן לו: ״לחם הבית״ של "מאסטר שף". מדובר בארבע תערובות קמחים: שיפון, איטלקי, כפרי וחמניות. בכולן יש כבר תוספת של גלוטן, מחמצת ושמרים, וכל מה שצריך זה להוסיף מים וללוש. אחרי שתי התפחות קיבלתם לחם כמו במאפייה, עם הקראסט המתפצפץ והריח הממכר.

תגיות:
ירושלים
/
מסעדות
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף