אליס ורינה יודעות לבשל. יש להן יד מעולה וחשיבת אוכל מנחמת וחפה ממניירות. ברור שעם קצת יותר שפשוף - ובעיקר תעוזה לייצר מנות לא סטנדרטיות - הן הולכות לכבוש את ירושלים. כך או כך, חווית האוכל במקום היא כיפית, ממבחר היינות ועד השירות המעולה. לכו לאכול.
לאחרונה נחשפתי למוצר חדש, שאני חייבת לפרגן לו: ״לחם הבית״ של "מאסטר שף". מדובר בארבע תערובות קמחים: שיפון, איטלקי, כפרי וחמניות. בכולן יש כבר תוספת של גלוטן, מחמצת ושמרים, וכל מה שצריך זה להוסיף מים וללוש. אחרי שתי התפחות קיבלתם לחם כמו במאפייה, עם הקראסט המתפצפץ והריח הממכר.