טעימה בעזרת השם: "וינו סוקה" הכשרה עונה על כל הציפיות

בזכות התפריט החדש, המסעדה מהרצליה הופכת ליצירתית ונועזת גם עבור סועדים חילונים שחוו אינספור מסעדות שף וטעמו כמעט הכל

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
טורטליני במילוי בשר טלה וינו סוקה
טורטליני במילוי בשר טלה וינו סוקה | צילום: דניאל לילה

קשה שלא להבחין במספר חובשי הכיפות ב"וינו סוקה", אחת המסעדות הכשרות הפופולריות בארץ. במבט גס, כ־%95 מהסועדים הם דתיים. לו היו נערכות כאן הבחירות, נפתלי בנט כבר מזמן היה ראש הממשלה.

אפרופו בנט: אי אפשר להתעלם ממספר אנשי העסקים חובשי הכיפה הסרוגה (והשחורה) הישובים כאן סביב השולחנות. כולם פה בני העשירון העליון, יודעים במדויק על איזה צד מרוחה החמאה (הכשרה) ונהנים מעבודת האל אבל גם ממנעמי החיים הטובים. אתם רואים אותם במחלקת ביזנס בטיסה, בחנויות היהלומים האטרקטיביות ובמסעדות נחשקות כמו זו בדיוק. אבל האם "וינו סוקה" תתאים לבילוי גם של חילונים (או, חלילה, של דתל"שים)?

המחירים גבוהים, לעתים על גבול השערורייתיים, אבל לפעמים, גם אם הכסף לא מצוי בארנקכם, צריך לצאת מהשגרה ולחגוג. גם החילונים שבכם.

ארבעה וחצי כוכבים

"וינו סוקה", גלגלי הפלדה 7, הרצליה פיתוח, 09-9585779

תגיות:
מסעדות
/
מסעדות כשרות
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף