סיפור של חורף: השעועית היא כוכבת תבשילי הקדירהגם לאחר בישול ארוך השעועית שומרת על מרקמה ועל הערכים התזונתיים שלה - חלבון, ברזל, סידן ואשלגן, ולכן היא מתאימה לתבשילים מסוג זהפסקל פרץ-רובין10:58 12/02/2016צ'ילי שעועית אדומה | צילום: פסקל פרץ רובין4גלריהקדירת בשר, שעועית ודלעת. צילום: פסקל פרץ-רובין | קדירת בשר, שעועית ודלעת. צילום: פסקל פרץ-רוביןקדירת שעועית בבצל. צילום: פסקל פרץ-רובין | קדירת שעועית בבצל. צילום: פסקל פרץ-רוביןנדוניה - הקשר העדתי המתוק | נדוניה - הקשר העדתי המתוקתגיות:מתכונים/ שעועית