סיפור של חורף: השעועית היא כוכבת תבשילי הקדירה

גם לאחר בישול ארוך השעועית שומרת על מרקמה ועל הערכים התזונתיים שלה - חלבון, ברזל, סידן ואשלגן, ולכן היא מתאימה לתבשילים מסוג זה

פסקל פרץ-רובין צילום: ללא
צ'ילי שעועית אדומה
צ'ילי שעועית אדומה | צילום: פסקל פרץ רובין
4
גלריה
קדירת בשר, שעועית ודלעת. צילום: פסקל פרץ-רובין
קדירת בשר, שעועית ודלעת. צילום: פסקל פרץ-רובין | קדירת בשר, שעועית ודלעת. צילום: פסקל פרץ-רובין
קדירת שעועית בבצל. צילום: פסקל פרץ-רובין
קדירת שעועית בבצל. צילום: פסקל פרץ-רובין | קדירת שעועית בבצל. צילום: פסקל פרץ-רובין
נדוניה - הקשר העדתי המתוק
נדוניה - הקשר העדתי המתוק | נדוניה - הקשר העדתי המתוק
תגיות:
מתכונים
/
שעועית
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף