טעים, אבל לא מצוין: מסעדת ARIA לא מצדיקה את המחירים היקרים

אף שהאוכל עדיין טעים, ביקורנו השלישי במסעדת ARIA לא הותיר טעם של עוד: המחירים יקרים למדי אך המנות לא יוצאות מגדר הרגיל

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
רביולי כבד אווז עם רוזטה ביתית
רביולי כבד אווז עם רוזטה ביתית | צילום: בן יוסטר

בטקס פרסי האוכל הבא, הנערך מדי שנה, יש להוסיף קטגוריה חדשה: “כותב התפריטים הלירי של השנה". את הפרס יעניק הוגה הז’אנר, אייל שני, שאף אחד מהמתמודדים לא יוכל להשתוות לשירתו בדבר “העגבנייה הבוסרית שנקטפה בדמי חייה מערוגות ביתה ומדממת אצלי במחבת".

בין המתמודדים על הפרס בשנת 2016, אם קטגוריה זו תיכלל (והיא לא), אפשר יהיה למנות גם את כותב התפריטים של ARIA. וכך כתב על מנה לדוגמה: “צלעות טלה צעיר מנצרת על קרם גזר בוכרי עם ציר טלה". הפיוטים לכל אורך התפריט מרנינים, עדינים, מגרים – אבל האם הם עומדים בציפיות? תכף נברר.

תגיות:
מסעדות
/
אוכל
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף