עולם של תענוגות קולינריים: בי"ס חדש לבישול נפתח בנמל תל אביב

בביה"ס לבישול "דנון" תלמדו בישול, קונדיטוריה, לדעת להכין את הקרמל המושלם או לפלט דג בשניות, לנשום ריחות של תבלינים, להתעטף בניחוחות של קקאו וקינמון ולהכיר אנשים שכבר 30 שנה מתעסקים בשוקולד המושלם

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
ביה"ס לבישול "דנון"
ביה"ס לבישול "דנון" | צילום: איתיאל ציון, יח"צ

כדי לדעת להיות שף, להיות מנהל מטבח אתה חייב לא רק לקלף בצל במשך שלוש שנים במסעדת מישלן אלא גם ללכת וללמוד את רזי המקצוע, את הבסיס. אין שף בארץ שמכבד את עצמו שלא נוסע ללמוד כמה שנים באחד מבתי הספר בעולם. ואמנם לצערי עדיין לא מגיעים שפים מחו"ל ללמוד בבתי הספר שלנו. אבל במדינה שסובבת סביב אוכל 24 שעות, גם זה יגיע.

תגיות:
אוכל
/
בית ספר לבישול "דנון"
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף