האיטלקים בהלם: פסטה צבעונית במינימום עבודה ובמקסימום טעם
ירוקה עם בזיליקום, סגולה עם סלק, צהובה עם זעפרן, אדומה עם עגבניות או חומה עם אבקת קקאו. כך תוכלו להכניס צבע לפסטה שלכם
פסקל פרץ-רוביןשלי ורוד | צילום: פסטה צבעונית. צילום: פסקל פרץ רובין, שרית גז| פסטה צבעונית. צילום: פסקל פרץ רובין, שרית גזהמנוחה מאפשרת לבצק להפוך לחלק ונוח יותר לעבודה. צילום: פסקל פרץ רובין, שרית גז| המנוחה מאפשרת לבצק להפוך לחלק ונוח יותר לעבודה. צילום: פסקל פרץ רובין, שרית גזתהליך ההכנה. צילום: פסקל פרץ רובין, שרית גז| תהליך ההכנה. צילום: פסקל פרץ רובין, שרית גזפסטה צבעונית בצורות. צילום: פסקל פרץ רובין, שרית גז| פסטה צבעונית בצורות. צילום: פסקל פרץ רובין, שרית גזכוסות פסטה. צילום: פסקל פרץ רובין, שרית גז| כוסות פסטה. צילום: פסקל פרץ רובין, שרית גזפסטה צבעונית. צילום: פסקל פרץ רובין, שרית גז| פסטה צבעונית. צילום: פסקל פרץ רובין, שרית גזנדוניה, הקשר העדתי המתוק| נדוניה, הקשר העדתי המתוקתגיות:מתכונים/ פסטההתרעות פיקוד העורף