האיטלקים בהלם: פסטה צבעונית במינימום עבודה ובמקסימום טעם

ירוקה עם בזיליקום, סגולה עם סלק, צהובה עם זעפרן, אדומה עם עגבניות או חומה עם אבקת קקאו. כך תוכלו להכניס צבע לפסטה שלכם

פסקל פרץ-רובין צילום: ללא
שלי ורוד | צילום:
פסטה צבעונית. צילום: פסקל פרץ רובין, שרית גז
פסטה צבעונית. צילום: פסקל פרץ רובין, שרית גז | פסטה צבעונית. צילום: פסקל פרץ רובין, שרית גז
המנוחה מאפשרת לבצק להפוך לחלק ונוח יותר לעבודה. צילום: פסקל פרץ רובין, שרית גז
המנוחה מאפשרת לבצק להפוך לחלק ונוח יותר לעבודה. צילום: פסקל פרץ רובין, שרית גז | המנוחה מאפשרת לבצק להפוך לחלק ונוח יותר לעבודה. צילום: פסקל פרץ רובין, שרית גז
תהליך ההכנה. צילום: פסקל פרץ רובין, שרית גז
תהליך ההכנה. צילום: פסקל פרץ רובין, שרית גז | תהליך ההכנה. צילום: פסקל פרץ רובין, שרית גז
פסטה צבעונית בצורות. צילום: פסקל פרץ רובין, שרית גז
פסטה צבעונית בצורות. צילום: פסקל פרץ רובין, שרית גז | פסטה צבעונית בצורות. צילום: פסקל פרץ רובין, שרית גז
כוסות פסטה. צילום: פסקל פרץ רובין, שרית גז
כוסות פסטה. צילום: פסקל פרץ רובין, שרית גז | כוסות פסטה. צילום: פסקל פרץ רובין, שרית גז
פסטה צבעונית. צילום: פסקל פרץ רובין, שרית גז
פסטה צבעונית. צילום: פסקל פרץ רובין, שרית גז | פסטה צבעונית. צילום: פסקל פרץ רובין, שרית גז
נדוניה, הקשר העדתי המתוק
נדוניה, הקשר העדתי המתוק | נדוניה, הקשר העדתי המתוק
תגיות:
מתכונים
/
פסטה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף