מדור האלכוהול של מעריב: הטרנד המקסיקני שסוחף את הברים בארה"ב

המותג "דל מגאיי" עושה עלייה עם המשקה האותנטי מזקל, המיוצר בשיטות מסורתיות והפך לאופנה החמה ביבשת הצפונית. הוא עשוי מפקעת האגבה הקלויה מעל אש גלויה בגומות באדמה וטעמו אדמתי ומעושן

רואי פרסול צילום: ללא
דל מגאיי מזקלים
דל מגאיי מזקלים | צילום: דל מגאיי
2
גלריה
איירן ריס. צילום: אנטולי מיכאלוב
איירן ריס. צילום: אנטולי מיכאלוב | איירן ריס. צילום: אנטולי מיכאלוב
תגיות:
ניו יורק
/
אלכוהול
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף