לגיוון ועניין אפשר לשלב בעיסה ירקות קפואים כמו אפונה, גזר, עשבי תיבול ירוקים או ביצה קשה קלופה וחתוכה לקוביות או לשמיניות. ניתן גם לחתוך בצל לרצועות ולטגן מעט.
החומרים:
(לכ־10־12 תבניות פאי אישיות)
תרסיס שמן או שמן
2 בצלים בינוניים קצוצים דק
1 בצל סגול קצוץ דק
2 כרישות פרוסות, החלק הירוק בהיר והלבן בלבד
1 כרוב בינוני פרוס דק
3 ביצים
3 כפות קמח, מנופה
¼ כפית אבקת אפייה
6 כפות פירורי לחם או קמח מצה
1 גביע שמנת / יוגורט
מלח ופלפל לפי הטעם
1 כף שמן זית
4 כפות סולת, קוואקר או פירורי לחם או בייגלה
2 גביעי יוגורט
1 מלפפון מגורר גס
2 צנוניות פרוסות דק (לא הכרחי)
2 בצלים ירוקים קצוצים
מלח־פלפל לפי הטעם
1. מרססים שמן במחבת ומטגנים את הבצלים והכרישות עד להזהבה. במידת הצורך מוסיפים עוד שמן. מוסיפים את הכרוב ומערבבים, מוסיפים כ־3 כפות מים ומבשלים כ־10 דקות. יש לחזור ולערבב מדי פעם. מצננים.
2. מוסיפים את הביצים, פירורי הלחם והשמנת / יוגורט, מערבבים ומתבלים בפלפל ובמלח. משמנים תבנית ובוזקים מחצית מכמות הסולת או תחליף אחר לבחירתכם.