לכבוש את המר: המזונות המרים מכילים רכיבי תזונה חשובים

לאורך ההיסטוריה האנושית סייע הטעם המר לבני האדם להגן על הגוף. איך אנחנו בוחרים את המזונות שלנו, למה קשה להיפתח לטעמים חדשים וכיצד בכל זאת אפשר להרחיב את התפריט

קפה
קפה | צילום: אינגאימג

לאלה המתקשים להתנסות במזון חדש אנו ממליצות לבחור במנה מוכרת עם טוויסט קטן כדי לבחון את הטעם החדש בצורה מתונה. לא צריך לנסוע לחו"ל כדי להתנסות בטעמים חדשים. במטבח שלנו מומלץ לבחור מדי פעם תבלין או ירק חדש, ולנסות לשלבו בהדרגה במנות האהובות והמוכרות בתפריט.

תגיות:
אוכל
/
לייף סטייל
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף