עוגת גבינה פירורים: מתכון קל ללא אפייה

היא מרשימה וחגיגית, וברגע שמגלים את סודותיה, אפשר לרקוח אותה בלי בעיה. מתכון לעוגת גבינה פירורים קלה להכנה וללא אפייה

פסקל פרץ-רובין צילום: ללא
עוגת גבינה ללא אפיה
עוגת גבינה ללא אפיה | צילום: אנטולי מיכאלו
2
גלריה
עוגת גבינה ללא אפיה. צילום: אנטולי מיכאלו
עוגת גבינה ללא אפיה. צילום: אנטולי מיכאלו | עוגת גבינה ללא אפיה. צילום: אנטולי מיכאלו

תבנית: קפיצית בקוטר

24־26 ס"מ, משומנת

½1 כוסות פירורי ביסקוויטים

100 גרם חמאה, מומסת

2 גביעי גבינה לבנה 5% שומן (500 גרם)

¾ כוס סוכר

1 שקית ג'לטין (14 גרם)

¼ כוס מים קרים

¼ כוס מים חמים

2 מכלי שמנת מתוקה להקצפה (500 מ"ל)

4 כפות סוכר

פירורי בצק מהבסיס

1. להכנת תחתית העוגה: מערבבים היטב את פירורי הביסקוויטים עם החמאה המומסת. מהדקים ¾ מכמות הבצק על התבנית ושומרים את הרבע הנותר לציפוי העוגה.

לגיוון העוגה, אפשר לוותר על הכנת פירורי הבצק ולהשתמש בבסיס טורט מוכן. בתום הקירור מעטרים בפרוסות אפרסקים משומרים.

תגיות:
עוגת גבינה
/
שבועות
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף