תבנית: קפיצית בקוטר
24־26 ס"מ, משומנת
½1 כוסות פירורי ביסקוויטים
100 גרם חמאה, מומסת
2 גביעי גבינה לבנה 5% שומן (500 גרם)
¾ כוס סוכר
1 שקית ג'לטין (14 גרם)
¼ כוס מים קרים
¼ כוס מים חמים
2 מכלי שמנת מתוקה להקצפה (500 מ"ל)
4 כפות סוכר
פירורי בצק מהבסיס
1. להכנת תחתית העוגה: מערבבים היטב את פירורי הביסקוויטים עם החמאה המומסת. מהדקים ¾ מכמות הבצק על התבנית ושומרים את הרבע הנותר לציפוי העוגה.
לגיוון העוגה, אפשר לוותר על הכנת פירורי הבצק ולהשתמש בבסיס טורט מוכן. בתום הקירור מעטרים בפרוסות אפרסקים משומרים.