קטנות ומאוזנות: עוגיות שקדים שימתיקו לכם את הדיאטה

הורדה במשקל יכולה להיות קשה, והימנעות מדברים שאוהבים לא מקלה על התהליך. דוקטור מאיה רוזמן הציגה בתוכניתה ב"רדיו ללא הפסקה" מתכון לחטיף פשוט, קל ובריא

לוגו 103fm צילום: באדיבות 103FM
עוגיות שקדים - ארכיון
עוגיות שקדים - ארכיון | צילום: ingimage ASAP

250 גרם חמאה רכה

2.5 כוסות קמח רגיל

כפית אבקת אפיה

50 גרם אבקת סוכר

תמצית וניל

100 גרם שקדים מולבנים פרוסים

1) מכניסים את כל החומרים, חוץ מהשקדים, למעבד מזון, שבו מופעלת סכין תחתונה להכנת בצק. מפעילים מעט עד שיוצא בצק פירורי.

2) מוסיפים את השקדים ומפעילים לכמה שניות נוספות.

3) מהבצק יוצרים עם הידיים כ-60 סהרונים דקים ומסדרים אותם על נייר אפיה בתוך התבנית של התנור.

4) אופים בתנור בטמפרטורה של כ-170 מעלות למשך 15 דקות. לשים לב, העוגיות לא תופחות.

5) אחרי האפייה נותנים לעוגיות להתקרר ומפזרים מעל אבקת סוכר.

תגיות:
דיאטה
/
מתכונים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף