רום מעלתה: זה הזמן למתכון מושלם של עוגת הסברינה הקלאסית

יום העצמאות של צרפת, שיחול מחרתיים, הוא הזדמנות לחזור למלכה של הויטרינה, קינוח מקומי נוסטלגי עם אלכוהל, קצפת והרבה נשמה

פסקל פרץ-רובין צילום: ללא
סברינה
סברינה | צילום: חגית גורן
4
גלריה
בצק טבול ברום, צילום: חגית גורן
בצק טבול ברום, צילום: חגית גורן | בצק טבול ברום, צילום: חגית גורן
מתקתקה וקצפתית, צילום: חגית גורן
מתקתקה וקצפתית, צילום: חגית גורן | מתקתקה וקצפתית, צילום: חגית גורן

תגיות:
קינוחים
/
אפייה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף