מעורב יפואי: חוויה קולינרית בינלאומית בשוק הפשפשים

Lima Nippo זה מה שקורה כשיהודי צרפתי ושף בריטי מערבבים גישה יפנית עם אוכל פרואני ופותחים בר מסעדה חדש בשוק הפשפשים

רואי פרסול צילום: ללא
לימה ניפו
לימה ניפו | צילום: יח"צ
2
גלריה

כל הדרך ללימה ניפו, בר מסעדה יפני־פרואני חדש ביפו, שאלתי את עצמי "מה זה לעזאזל מטבח יפני־פרואני?".כשהגעתי, פתר לי ג'יימי סלוק, מנהל הבר, את התעלומה: מסתבר שיש קהילה יפנית גדולה בפרו, ו"לימה ניפו" הוא שם העיתון שלה שם.

היפנים הביאו את ההשפעות שלהם למטבח הפרואני ונוצר מטבח חדש ומסעיר שנקרא Nikkei. נושאת הדגל של המטבח הזה היא מסעדת נובו המהוללת, שלה כבר סניפים בכל עיר מרכזית בעולם. אז כשלוקחים את הגישה היפנית – הקפדה על הפרטים הקטנים, טריות חומרי הגלם ואסתטיות מחמירה – ומשלבים אותו עם אוכל פרואני כמו תירס, תפוחי אדמה ויוקה (סוג של צמח טרופי ראוי למאכל), מתקבל הקוקטייל המעניין הזה. בין המנות החדשות במסעדה: טאקי פורל ים, קינואה אדומה וסינטה יאקי ניקו.

קוקטיילים ב"לימה ניפו,. צילוםף יח"צ
קוקטיילים ב"לימה ניפו,. צילוםף יח"צ | קוקטיילים ב"לימה ניפו,. צילוםף יח"צ
תגיות:
אלכוהול
/
קוקטיילים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף