השאירו את התבנית בארון והכינו גאלט: עוגה פריכה במלית פירות

מבין הדוכנים מביטים עלינו הפירות ומזכירים לנו שזה בדיוק הזמן להכין מהם מאפים מתוקים. השבוע בחרתי להכין עוגת פאי כפרית צרפתית מסורתית, העשויה ללא תבנית

פסקל פרץ-רובין צילום: ללא
גאלט, אוכל, פסקל
גאלט, אוכל, פסקל | צילום: פסקל פרץ רובין
5
גלריה
גאלט תפוחי עץ ופטל שחור. צילום: פסקל פרץ רובין
גאלט תפוחי עץ ופטל שחור. צילום: פסקל פרץ רובין | גאלט תפוחי עץ ופטל שחור. צילום: פסקל פרץ רובין
גאלט שקדים וענבים. צילום: פסקל פרץ רובין
גאלט שקדים וענבים. צילום: פסקל פרץ רובין | גאלט שקדים וענבים. צילום: פסקל פרץ רובין
גאלט שזיפים, נקטרינות  ומלית גבינת מסקרפונה. צילום: פסקל פרץ רובין
גאלט שזיפים, נקטרינות ומלית גבינת מסקרפונה. צילום: פסקל פרץ רובין | גאלט שזיפים, נקטרינות ומלית גבינת מסקרפונה. צילום: פסקל פרץ רובין

2. אם הפירות לא מספיק מתוקים, אפשר לבזוק על הגאלט קצת אבקת סוכר.

תגיות:
אפייה
/
אוכל
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף