ארוחה קלילה במעט מאמץ: סלטים מהירים ומשביעים עם דגנים וקטניות

סלט גדול המכיל דגנים או קטניות יכול להיות ארוחה שלמה, מזינה והכי חשוב: במעט עבודה. בנוסף כדאי לשלב סוגי ירקות מעניינים לצד עשבי תיבול, גבינות, דגים, פסטות

פסקל פרץ-רובין צילום: ללא
סלטים, פסקל, אוכל
סלטים, פסקל, אוכל | צילום: פסקל פרץ רובין
3
גלריה

אני אוהבת סלטים אשר בקלות אפשר להפוך אותם לארוחה שלמה ולקחת אותם לעבודה, לטיולים, לים ולבריכה, וגם ליהנות מהם בארוחת ערב קלילה במרפסת או בגינה. מכיוון שבסלטים מסוג זה משתמשים בדגנים או בקטניות, רצוי להתארגן מראש על ידי בישול וריכוך ראשוני של הקטניות או הדגנים, ולשמור אותם במקרר. אליהם מוסיפים תיבול עדין, שתפקידו בעיקר להקפיץ, לחדד ולהדגיש את הטעמים. בנוסף משלבים סוגי ירקות מעניינים לצד עשבי תיבול, גבינות, דגים, פסטות וכמובן דגנים ו/או קטניות. מרכיבים את הסלט בסמוך להגשה ויוצרים מהחומרים המוכנים שילובים מעניינים.

לפורטל הקולינרי של פסקל

סלט שעועית אקסטרה בובס. צילום: פסקל פרץ רובין
סלט שעועית אקסטרה בובס. צילום: פסקל פרץ רובין | סלט שעועית אקסטרה בובס. צילום: פסקל פרץ רובין

תגיות:
אוכל
/
קטניות - כל המתכונים והכתבות
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף