מגאורגיה באהבה: כיסוני בצק ממולאים בבשר בטעם עשירמאפי הבצק הם השליטים של המטבח הגאורגי, ובמסעדת "ראצ'ה" חולקים להם כבוד מלכים. שלושה מתכונים של השפית לילי בן שלום יגרמו לכם להצטער שלא נולדתם שוויליפסקל פרץ-רובין15:23 08/08/2016בליני, חביתיות גאורגיות במלית בשר, אוכל | צילום: אנטולי מיכאלו4גלריהלפורטל הקולינרי של פסקלחינקלי. צילום: אפיק גבאי | חינקלי. צילום: אפיק גבאיצ'יבורקי. צילום: אנטולי מיכאלו | צ'יבורקי. צילום: אנטולי מיכאלו תגיות:פסקל פרץ רובין/ מטבח גיאורגי