מגאורגיה באהבה: כיסוני בצק ממולאים בבשר בטעם עשיר

מאפי הבצק הם השליטים של המטבח הגאורגי, ובמסעדת "ראצ'ה" חולקים להם כבוד מלכים. שלושה מתכונים של השפית לילי בן שלום יגרמו לכם להצטער שלא נולדתם שווילי

פסקל פרץ-רובין צילום: ללא
בליני, חביתיות גאורגיות במלית בשר, אוכל
בליני, חביתיות גאורגיות במלית בשר, אוכל | צילום: אנטולי מיכאלו
4
גלריה

לפורטל הקולינרי של פסקל

חינקלי. צילום: אפיק גבאי
חינקלי. צילום: אפיק גבאי | חינקלי. צילום: אפיק גבאי
צ'יבורקי. צילום: אנטולי מיכאלו
צ'יבורקי. צילום: אנטולי מיכאלו | צ'יבורקי. צילום: אנטולי מיכאלו


תגיות:
פסקל פרץ רובין
/
מטבח גיאורגי
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף