קסטת הסנדוויץ הייתה מצוינת. מי יכול לומר לא למנת שהיא כל כולה שוקולד? המנה קצת מתפוררת, אבל כל עוד היא מתפוררת לנו בפה – למי אכפת?! קינוחים טבעוניים עלולים להיות פחות מוצלחים מהגרסה החמאתית/שמנתית שלהם. במקרה הזה, על אף שלא הייתה גרסה חמאתית/שמנתית להשוואה, הטעמים היו כל כך מוצלחים שאי אפשר היה לדמיין שמדובר בקינוח טבעוני. המתיקות הייתה עדינה, הגלידה הייתה מצוינת, טעמי הקרמל והמלח היו פחות מורגשים, אבל עדיין – נהנינו מכל ביס.
מנת הגלידה על מקל הייתה מעט פחות טובה. טעם הקוקוס שמחליף את השמנת, היה מאוד דומיננטי ובסוף הביס תקפו גם כמה טעמי לוואי. הוניל לא הרגיש כמו וניל אלא כמו קוקוס, יחד עם זאת – העוגייה הייתה לא רעה בכלל.
קסטה מלבנית – בת שבע אהבה מאוד את גלידת הקפה באמצע הקינוח. הקינוח הרגיש לה כמו חטיף "אגוזי" קפוא. נעמה פחות התחברה לטעמים, וגם כאן המחסור בשמנת היה מורגש מידי. יחד עם זאת, שוב העוגיות היו טעימות.
לאחר שקלול הנתונים של כל המנות, "סידס" קיבלה את הציון הממוצע – 4.125! במדד אקו לייף זה אומר שהיה לנו טעים טעים! נפגש במשלוח הבא.