הודו כי טוב: מתכונים מסקרנים וטעימים במיוחד מהמטבח ההודי-בגדדי

כבן לקהילה יהודית מיוחדת, אלי בניה מבשל את זיכרונות ילדותו, רגע לפני שייעלמו. תבשילים עשירים בטעמים עשירים ומאוזנים, פיוז'ן של מזרח קרוב ומזרח רחוק

פסקל פרץ-רובין צילום: ללא
קאצ'ורי - כיסנים ממולאים
קאצ'ורי - כיסנים ממולאים | צילום: פסקל פרץ רובין
6
גלריה

לפורטל הקולינרי של פסקל

קאצ'ורי - כיסנים ממולאים. צילום: פסקל פרץ-רובין.
קאצ'ורי - כיסנים ממולאים. צילום: פסקל פרץ-רובין. | קאצ'ורי - כיסנים ממולאים. צילום: פסקל פרץ-רובין.
אלו מקאלה - תפוחי אדמה מטוגנים ופיקנטיים. צילום: פסקל פרץ-רובין.
אלו מקאלה - תפוחי אדמה מטוגנים ופיקנטיים. צילום: פסקל פרץ-רובין. | אלו מקאלה - תפוחי אדמה מטוגנים ופיקנטיים. צילום: פסקל פרץ-רובין.
להגיש חם לצד מטבל החילבה. צילום: פסקל פרץ-רובין.
להגיש חם לצד מטבל החילבה. צילום: פסקל פרץ-רובין. | להגיש חם לצד מטבל החילבה. צילום: פסקל פרץ-רובין.
מהאשה - ירקות ממולאים בתיבול הודי. צילום: פסקל פרץ-רובין.
מהאשה - ירקות ממולאים בתיבול הודי. צילום: פסקל פרץ-רובין. | מהאשה - ירקות ממולאים בתיבול הודי. צילום: פסקל פרץ-רובין.

תגיות:
מתכונים
/
אוכל הודי
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף