מתכון לחג: עוגיות סבתא מתוקות, פשוטות ונוסטלגיות

ד"ר מאיה רוזמן, תזונאית קלינית, שיתפה את המאזינים בתוכניתה ב"רדיו ללא הפסקה" במתכון ל"עוגיות סבתא" שאפשר לאכול כארוחת ביניים

ד"ר מאיה רוזמן צילום: מועצת הצמחים
עוגיות (אילוסטרציה)
עוגיות (אילוסטרציה) | צילום: אינגאימג

2) מערבבים בקערה שנייה את כל החומרים ה"רטובים".

3) מוסיפים לאט לאט את החומרים ה"יבשים" ל"רטובים".

4) יוצרים כדורים ומגלגלים בקערה עם קצת סוכר.

5) אופים בתנור בחום של 170 מעלות בערך כרבע שעה.

מתקבלות 30-25 עוגיות, 60 קלוריות בעוגייה. שתי עוגיות אפשר לאכול כארוחת ביניים בכל תפריט דיאטה.

תגיות:
אוכל
/
עוגיות
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף