לא רק למבוגרים: מתכון מנצח לקציצות בשר עשירות בירק

מעט בשר והמון עשבי תיבול. מנה משביעה שאפילו הילדים יאכלו בלי לעקם את האף. אפשר להכין בכל דרך שתבחרו – לצלות על להבה גלויה או באסכלה, לטגן או לבשל ברוטב

פסקל פרץ-רובין צילום: ללא
קציצות, אוכל, פסקל
קציצות, אוכל, פסקל | צילום: פסקל פרץ רובין
2
גלריה
קציצות ברוטב. צילום: פסקל פרץ-רובין
קציצות ברוטב. צילום: פסקל פרץ-רובין | קציצות ברוטב. צילום: פסקל פרץ-רובין
תגיות:
קציצות
/
מתכון לקציצות בשר
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף