דבר אלי בפרחים: לשדרג את האפייה והבישול בצמחים היפים מכולם

ביד אמן השף פרנק אזולאי הופך את צמחי הגינה שלו ליצירת אמנות בצלחת. אחרי משבר בחייו הפרטיים הוא לקח פסק זמן מהידוע בקולינריה וחזר כשהוא פורח

פסקל פרץ-רובין צילום: ללא
סברינה במילוי קרם וניל, פטל/תות טרי, סורבה פירות יער וגנאש שוקולד תפוז, אוכל, פסקל
סברינה במילוי קרם וניל, פטל/תות טרי, סורבה פירות יער וגנאש שוקולד תפוז, אוכל, פסקל | צילום: פסקל פרץ רובין
3
גלריה
אמן השף פרנק אזולאי. צילום: פסקל פרץ רובין
אמן השף פרנק אזולאי. צילום: פסקל פרץ רובין | אמן השף פרנק אזולאי. צילום: פסקל פרץ רובין
אמן השף פרנק אזולאי ופסקל פרץ רובין. צילום: פסקל פרץ רובין
אמן השף פרנק אזולאי ופסקל פרץ רובין. צילום: פסקל פרץ רובין | אמן השף פרנק אזולאי ופסקל פרץ רובין. צילום: פסקל פרץ רובין
תגיות:
פסקל פרץ רובין
/
פרחים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף