קופסת שימורים של תחתיות ארטישוק (5 תחתיות בקופסה)
חצי חבילה (125 גרם) של גבינת "טוב טעם" 3% שומן
2 כפות בצל ירוק קצוץ דק מאוד
שן שום גדולה כתושה
חצי כפית חרדל
רבע כפית דבש
כפית אבקת מרק פטריות (רכיבים טבעיים בלבד)
1. מסדרים את תחתיות הארטישוק בתבנית אפיה, אפשר גם בטוסטר-אובן, על נייר אפיה
2. מערבבים את הגבינה, הבצל, השום, החרדל, הדבש ואבקת המרק
3. מכינים מהתערובת 5 כדורים ומניחים אותם בתחתיות הארטישוק
4. אופים בתנור כ-20 דקות ב 170 מעלות חום.