מהיר ודיאטטי: תחתיות ארטישוק במילוי גבינה של מאיה רוזמן

התזונאית הקלינית, ד"ר מאיה רוזמן, משתפת מידי שבוע את מאזיני התכנית שלה ב-"103FM" במתכון חדש. הפעם היא הציגה מתכון לתחתיות ארטישוק במילוי גבינה

לוגו 103fm צילום: באדיבות 103FM
תחתיות ארטישוק
תחתיות ארטישוק | צילום: 103FM

קופסת שימורים של תחתיות ארטישוק (5 תחתיות בקופסה)

חצי חבילה (125 גרם) של גבינת "טוב טעם" 3% שומן

2 כפות בצל ירוק קצוץ דק מאוד

שן שום גדולה כתושה

חצי כפית חרדל

רבע כפית דבש

כפית אבקת מרק פטריות (רכיבים טבעיים בלבד)

1. מסדרים את תחתיות הארטישוק בתבנית אפיה, אפשר גם בטוסטר-אובן, על נייר אפיה

2. מערבבים את הגבינה, הבצל, השום, החרדל, הדבש ואבקת המרק

3. מכינים מהתערובת 5 כדורים ומניחים אותם בתחתיות הארטישוק

4. אופים בתנור כ-20 דקות ב 170 מעלות חום.

תגיות:
אוכל
/
ארטישוק
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף