היקב האקולוגי: "גפן שגדלה בסביבה בריאה, גם תניב פרי בריא"

לרגל השקתם של שני יינות חדשים, מיכל אקרמן, האגרונומית של יקב תבור מספרת על הטרנד שצפוי לצבור עוד ועוד תאוצה בשנים הקרובות

רואי פרסול צילום: ללא
ערכת וויסקי rare cask black
ערכת וויסקי rare cask black | צילום: יח"צ
3
גלריה
יין מרסלאן. צילום: איה בן עזרי
יין מרסלאן. צילום: איה בן עזרי | יין מרסלאן. צילום: איה בן עזרי

עם הגעתם ליקב עברו הענבים השרייה קרה (בעשר מעלות) למשך 72 שעות. היין הופרד מהקליפות ברמת אלכוהול של כ־8% וסיים את התסיסה ללא מגע עם הקליפות. בסיום התסיסה האלכוהולית הוכנס היין לחביות עץ צרפתיות לתסיסה והמשך יישון של כ־18 חודשים. מחיר: 120 שקלים.

יקבי ירושלים התחדשו לאחרונה ביינות חדשים מבית היוצר של היינן הראשי של היקב, סם סורוקה. בין היתר, היקב התחדש באריזות מיוחדות עם

יין כתום. צילום: יח"צ
יין כתום. צילום: יח"צ | יין כתום. צילום: יח"צ
תגיות:
יקב תבור
/
יקב אקולוגי
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף