בשבוע הבא יחול המרדי גרא (יום שלישי השמן), וכיאה ליום שמרבים לחגוג בו, הבאנו לכם הפעם מסעדות בסגנון ניו אורלינס, העיר בדרום ארצות הברית, שמזוהה יותר מכל עם החג.
השפים המשתתפים: שף עינב אזגורי פילה קאטפיש מושרה ומטוגן על וופל | שף נתן ספיבק נתחי שייטל ושרימפס מוקפצים במרינדת מוחו אדום וציר דגים| שף עמרי מקנב נתח שפונדרה מבושל בציר עוף ומייפל | שירה שרם תירס מתוק בננות מקורמלות ברום, קרם שמנת חמוצה ושברי פקאנים ועוד שפים. טווח מחירי מנות- 64-42 ש"ח
בשבוע חגיגות המארדי גרא החל מתאריך ה- 26/2, יפעל הבר במתכונת מיוחדת ויגיש את התפריט החדש, קוקטיילים דרומיים קלאסיים, הבר יקושט, תושמע בו מוזיקת ג'אז וביום האחרון לחגיגות תופיע להקה ניו אורלינסית טיפוסית.
נטעם ונספר לכם בקרוב איך היה.
לאור ההצלחה חסרת התקדים של פסטיבל הקולינריה הבינלאומי הגדול בישראל Round Tables by American Express החליטו היזמים להרחיב את פעילותו, מעבר לפסטיבל השנתי בנובמבר.
במרץ הקרוב יתקיים אירוע Special Edition ראשון במסעדת פאסטל, אשר תארח את שף פרננדו דל סארו ממסעדת קאסה חוזה, בעלת כוכב המישלן, ממדריד. במשך ארבעה ערבים תוגש ארוחת טעימות מהמטבח הספרדי, ביצירת שני השפים - תפריט מיוחד ששף תוואקולי ושף דל סארו ייצרו ביחד בעת ביקורו המקדים של תוואקולי בספרד.
המחיר: 299 ₪ לארוחת טעימות בת כ-7 מנות. המחיר יעמוד על 239 ₪ (בתוספת נקודות) למחזיקי כרטיס American Express – אשר גם נהנים ממכירה מוקדמת.
ביום רביעי ה-1.3 החל משעה 19:30 עם תפריט אליו ישודכו בהתאמה 5 יינות של אמפורה.
מנות נוספות לדוגמא: מסבחה שעועית לימה, ציזיקי עם שומר שרוף, סלמון ואנשובי שהם כובשים בעצמם, חמוצים ולבנה שגם הם תוצרת עצמית, פילה דג אפוי בתנור, רביולי לחי עגל על חציל בלאדי, כנאפה עם שלג חלבה ועוד הפתעות. מוסיקה שמחה, יין אמפורה שיימזג בלי סוף ואוכל מצויין של צמד שפים שחובה לכל חובב קולינאריה להכיר.
מחיר לאורח כולל יין: 410 ₪. חובה להזמין מקום מראש.
הארוחה תתקיים מדי חודש ובו ייצור שבתאי תפריט טעימות של מנות טבעוניות מרחבי אסיה, שיאפשרו לסועדים הטבעוניים לחוות את מגע הקסם של שף שבתאי ואת הטעמים, הצבעים והריחות של אסיה.
ארוחת הטעימות הקרובה ביום שלישי 21.02.17 בשעה 19:00, בה יבקרו הסועדים ביבשת הודו תכלול התפריט של 7 מנות וקינוח שמוגשים אחד אחר השני. הארוחות הבאות בתאריכים: 28/03 ו-25/04
בין המנות המוגשות בתפריט: סלט פטריות חם // סמוסה מיסו//פרחי ארטישוק עם שלושה מטבלים- גומה, יפני ולמון דרסינג //גלילי חצילים במילוי אפונה, מיסו, נענע ואבוקדו //קציצות עדשים, טחינה, ראדגק מניס על אורז אינדונזי חדש ועוד מנות
מחיר: 250 ₪ לסועד
בר פסטה קטן וחמוד שכולו גדוש בסלילי פסטה טריים, ירוקים מתרד, סגולים מסלק או צהבהבים מביצים טריות ואפילו כאלו ללא ביצים. המקום מציע תפריט פשוט ומדוייק של מנות פסטה במחירים שפויים כשמטרה הסופית היא שתקנו לכם הבייתה ותכינו לבד.
פסטה אליו אוליו עם צ'ילי, תרד, פטרוזיליה, בזיליקום ויין לבן (21 ש"ח), פסטה קלאסית של עגבניות שבושלו ארוכות עם בזיליקום (30 ש"ח), פוטנסקה פיקנטית בתוספת סרדינים (42 ש"ח), פפרדלה כמהין (45 ש"ח) וניוקי פורצ'יני וחמאה (45 ש"ח). לא לשכוח להתפנק בכוס יין ובעיקר לקחת הבייתה ולהנות
במסעדת MAMAA חוגגים את יום העצמאות היפני עם פסטיבל הסאקה בומב (פצצת סאקה), במהלכו יוזמנו הסועדים לבצע את אתגר ה"סאקה בומב" ובמסעדה יוגשו מגוון מנות המשלבות בתוכן סאקה.