מה עלה בגורל הניסיונות של "עד העצם" לשפר את ההמבורגר שלהם?

גם הזרקה נדיבה של יין אדום לא הצליחה להציל את ההמבורגר היבשושי של "עד העצם", מזל שהיה ריפיל חופשי לשתייה הקלה. וגם: הקציצות של צ'יצ'ו הגיעו מחיפה לתל אביב

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
המבורגר ביין, עד העצם
המבורגר ביין, עד העצם | צילום: אפיק גבאי
2
גלריה
קציצות בשר של צ'יצ'ו בתוך לחם מרוקאי. צילום: גיא שרון
קציצות בשר של צ'יצ'ו בתוך לחם מרוקאי. צילום: גיא שרון | קציצות בשר של צ'יצ'ו בתוך לחם מרוקאי. צילום: גיא שרון
תגיות:
המבורגר
/
ביקורת אוכל
/
קציצות
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף