מה עלה בגורל הניסיונות של "עד העצם" לשפר את ההמבורגר שלהם?
גם הזרקה נדיבה של יין אדום לא הצליחה להציל את ההמבורגר היבשושי של "עד העצם", מזל שהיה ריפיל חופשי לשתייה הקלה. וגם: הקציצות של צ'יצ'ו הגיעו מחיפה לתל אביב
אלון סיני, ג'רוזלם פוסטהמבורגר ביין, עד העצם| צילום: אפיק גבאי2גלריהקציצות בשר של צ'יצ'ו בתוך לחם מרוקאי. צילום: גיא שרון| קציצות בשר של צ'יצ'ו בתוך לחם מרוקאי. צילום: גיא שרוןתגיות:המבורגר/ ביקורת אוכל/ קציצותהתרעות פיקוד העורף