לא על המצה לבדה: שלוש המלצות למנות כשרות לפסח

מעוגה מפנקת, דרך המאפים הטבעוניים שירשימו את האורחים, ועד האוכל הביתי המוכן שיגרום לכם לוותר על הבישולים: הטיפים של מבקר המסעדות שלנו לקראת חג החירות

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
עוגת שווייצריה של ביסקוטי
עוגת שווייצריה של ביסקוטי | צילום: יח"צ
3
גלריה
הפטיסרי הטבעוני. "לא להאמין שזה כשר לחג: צילום: אילן נריסקי
הפטיסרי הטבעוני. "לא להאמין שזה כשר לחג: צילום: אילן נריסקי | הפטיסרי הטבעוני. "לא להאמין שזה כשר לחג: צילום: אילן נריסקי

טלפון: 03-5404006.

גפילטע פיש. בלי טוויסטים. צילום: רונית רומנו
גפילטע פיש. בלי טוויסטים. צילום: רונית רומנו | גפילטע פיש. בלי טוויסטים. צילום: רונית רומנו

המחמאה הכי גדולה שאתם יכולים לשמוע כמארחים בפסח היא “לא להאמין שלא קניתם את האוכל הטעים הזה במסעדה”. ובכן, זה הזמן להפסיק לעבוד, לקנות אוכל מוכן לחג ופשוט להתרכז בבחירת צבע המפיות. במסעדת קיטון, המשמשת כמסעדה לאוכל יהודי אשכנזי כבר משנת 1945, ישנו האוכל הביתי המצוין לחג, שעלול להטעות גם את מבקרי המסעדות. לא מדובר באוכל מפונפן, אלא במנות פשוטות ונטולות טוויסטים – לטוב ולרע. ברוח החג, נתרכז בעיקר בטוב: לשון עגל (130 שקלים לקילו) מושלמת, לחובבי הז’אנר; סלט ביצים (40 שקלים לחצי קילו) נעים ומפנק וכבד קצוץ (49 שקלים לחצי קילו) אליפות. אליפות פולין, אגב.

טלפון: 03-5233679.

תגיות:
כשרות
/
פסח
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף