טעים, דיאטטי וכשר לפסח: עוגת קוקוס ומוס שוקולד של ד"ר מאיה רוזמן

התזונאית הקלינית של 103FM מגישה מתכונים פשוטים שמתאימים לכל מי שמנסה לשמור על תזונה בריאה ונכונה, מבלי לוותר על הטעם

לוגו 103fm צילום: באדיבות 103FM
מאיה רוזמן
מאיה רוזמן | צילום: גיא גלעד

• 5 כפות סוכר

• 100 גרם קוקוס

• שמנת מתוקה

• כף גדושה של אינסטנט פודינג וניל

• 2 כפות נוטלה (אפשר להמיס שוקולד לבד בסיר כפול במקום)

• כף קקאו

1. מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף אחיד

2. מקפלים פנימה בזהירות את הקוקוס

3. שוטחים על תבנית עגולה משומנת

4. אופים על 170 מעלות עד שהקוקוס מזהיב, בערך 25 דקות

5. מוציאים ונותנים לזה להתקרר

1. מקציפים שמנת מתוקה עם כף גדושה של אינסטנט פודינג וניל כשר לפסח

2. מוסיפים לקצפת 2 כפות נוטלה וכף קקאו

3. מקציפים במהירות נמוכה עוד 2 דקות עד שהשוקולד מתאחד עם הקצפת

4. מורחים על שכבת הקוקוס

5. מצננים

6. אפשר לעטר בנשיקות קטנות לבנות (בערך 3 קלוריות בנשיקה קטנה)

אם מחלקים את העוגה ל- 16 פרוסות, יוצא 144 קלוריות בפרוסה בלבד. אפשר לאכול את העוגה כארוחת ביניים גם בדיאטה כל חג הפסח.

תגיות:
דיאטה
/
עוגת קוקוס
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף