עוגה בחושה בהכנה קלה ופשוטה

בלי קרמים ותוספות, רק כמה מרכיבים וזמן הכנה קצר, ותקבלו קינוח שיכבוש את האורחים שלכם. כך תאפו את העוגה הבחושה המושלמת

פסקל פרץ-רובין צילום: ללא
עוגה בחושה
עוגה בחושה | צילום: פסקל פרץ רובין
2
גלריה
עוגה בחושה. צילום: פסקל פרץ רובין
עוגה בחושה. צילום: פסקל פרץ רובין | עוגה בחושה. צילום: פסקל פרץ רובין

עוגה שפניה נבקעו והבלילה שבתוכה גלשה החוצה מבעד לבקע, נאפתה כנראה בחום גבוה מדי. עוגה דחוסה היא עשירה בתוספות, ולכן כבדה. אם אתם מעוניינים בעוגה אוורירית יותר, הקציפו את הביצים עם הסוכר והוסיפו את שאר החומרים. בתום האפייה רצוי לעטוף את התבניות ביריעת ניילון נצמד תחילה, מעליה לשים רדיד אלומיניום ואז להדק היטב.

תגיות:
עוגות
/
עוגה בחושה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף