"אין דבר כזה לא אוהב בירה, פשוט עוד לא טעמת את הבירה שלך"

כבר 22 שנה מייצרת מבשלת קרלסברג באשקלון כמה ממותגי הבירה הבינלאומיים האהובים בישראל וגם זוכה על זה בפרסים. ביקרנו, טעמנו וגם למדנו

רואי פרסול צילום: ללא
קרלסברג
קרלסברג | צילום: רונן מנגן

פס הייצור באשקלון כמרקחה. 36 אלף בקבוקי בירה מיוצרים בפס הזה בכל שעה. כל בקבוק מסומן כך שניתן לעקוב אחריו. כך שאם משה מעפולה מתלונן שלבירה שקנה יש ריח מוזר, בעזרת המספר הסידורי שעל הבקבוק יכולים לדעת בדיוק באיזו דקה היא מולאה ולנסות לעלות על הבעיה.

המבשלה פתוחה למבקרים בתיאום מראש ומקבלת קבוצות לסיורים, הדרכות וטעימות תמורת תשלום סמלי.

במהלך הפסטיבל ניתן יהיה להכיר גם הבירות הוותיקות והמוצלחות של המבשלות השונות, לצד מספר בירות חדשות ומסקרנות. מבשלת השחר יציגו את בירת יעל - בירת חיטה ורימונים בעלת צבע וטעם שעוד לא מכירים; מבשלת מוסקו יציגו לראשונה את הבירה המעושנת החדשה שלהם; מבשלת שפירא יציעו לטעימה את בירת ה־IPA החדשה שלהם - שפירא ipa simcoe 2017; מבשלת שריגים תשיק את בירת הקיץ החדשה שלהם ועוד.

פסטיבל בירה כפרית 2017, ימים רביעי וחמישי 12־13 ביולי, 18:30־23:00, מחיר: 38 שקלים, כולל כוס מתנה ושובר לשתי טעימות. שליש בירה נוסף ב־15 שקלים

תגיות:
אוכל
/
בירה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף