נכון שלרוב מופיעות פה מסעדות חדשות בתל אביב, אבל הפעם אנחנו מציגים שתי מסעדות במיקומים קצת שונים - אחת כלל לא במרכז הארץ ואילו השנייה במקום בשדרך כלל לא נודע במעדות האיכותיות שלו - הפוד קורט בקניון. חוץ מזה יש גם מסעדת אוכל של אמא בפלורנטין, רשת בוזה מציעה גלידות בשני טעמים לחדשים, מסעדת אגתה מציעה תפריט קיץ חדש ושמני הזית הישראלים עושים חיל בחו"ל.
קטגוריית הבקר המעושן מציעה ארבע מנות: (200 גר' – 39 שקלים) אסאדו - צלעות מעושנות בתערובת התבלינים הסודית של המקום, בריסקט – חזה בקר מעושן ועסיסי ומנת הדגל Low & Slow – אונטריב בבישול ארוך ארוך בציר בקר ומנת ספיישל המעשנה - נתחי בשר מתחלפים.
קטגוריית העופות מציעה שלוש מנות במחיר של 39 שקלים: עוף מעושן – כרעי עוף במרינדת עשבי תיבול ארומטיים, עוף מטוגן במעטפת קריספית.
רשת תירס, שצפויה להיפתח בפריסה ארצית, תציע מגוון מנות של גרגירי תירס המיובאים במיוחד מאינדונזיה ובטעמים מיוחדים וייחודיים שמיוצרים במיוחד עבור הרשת.לרשת מגוון רחב של רטבים וביניהם: חלפינו, לימון, ברביקיו, שזיפים, מרקש, מיונז, אלף האיים, שום, צ'ילי חריף, פסטו וצ'ילי מתוק ועוד.
שבעה שמני זית ישראלים זכו במדליית Grand Prestige Gold - הדרגה הגבוהה בתחרות, ביניהם שמני זית נבחרים של משק אחיה, ארץ גשור, כרמי גולן, מסיק מגל, תירוש. שמן הזית הבינלאומי הטוב בתחרות הגיע השנה מפורטוגל.