מלכת הארוחה: כיצד להכין פבלובה מופלאה, שסוחטת מחמאות בקלות

היא קיצית, היא מרשימה והיא בעיקר מאוד טעימה: עשר דקות עבודה (וארבע שעות אפייה) ותוכלו להגיש את הקינוח הנהדר שמתפצפץ מבחוץ וספוגי ורך מבפנים

פסקל פרץ-רובין צילום: ללא
פבלובה
פבלובה | צילום: פסקל פרץ רובין

מי לא מכיר את הפבלובה, ענן מרנג ממולא בקרם ובקצפת, שאותו מעטרים שלל פירות טריים ולפעמים גם רוטב חמצמץ, שמשלים את התמונה? כשאני מארחת כמות גדולה של סועדים, אני נוהגת להכין פבלובה ענקית שכולה גלים והרים של מרנג נפלא, שעבר ייבוש בתנור והפך למעין הר געש ענק ומפתה, שלתוכו אני מכניסה תוספות ומגישה למרכז השולחן.

120 גרם חלבונים (3־4 חלבונים מביצים גדולות)

120 גרם (2/3 כוס) סוכר

120 גרם (2/3 כוס) אבקת סוכר

תגיות:
קינוחים
/
מתכונים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף