מסעדת "הרברט סמואל": למרות הכל, נהנינו

"הרברט סמואל" הכשרה במרינה בהרצליה היא מקום שמאוד נעים לשבת בו עם מוזיקת ספא מרגיעה ומלצרים אדיבים. חבל שהמנות די קטנות ורמתן בינונית

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
סינטה עגלה, "הרברט סמואל"
סינטה עגלה, "הרברט סמואל" | צילום: אנטולי מיכאלו
4
גלריה
טרטר סלמון. צילום: יהונתן בן חיים
טרטר סלמון. צילום: יהונתן בן חיים | טרטר סלמון. צילום: יהונתן בן חיים
סלט קיסר. צילום: יהונתן בן חיים
סלט קיסר. צילום: יהונתן בן חיים | סלט קיסר. צילום: יהונתן בן חיים
סינטה עגלה. צילום: אנטולי מיכאלו
סינטה עגלה. צילום: אנטולי מיכאלו | סינטה עגלה. צילום: אנטולי מיכאלו

מוסר ים (128 שקלים) הובטח שיגיע עם לפת מקורמלת, אבל כנראה שבגן הירק נגמרו הלפתות והוא הוגש עם אנטיפסטי סטנדרטי. התנחמנו בדג שעשוי באופן מדויק ועסיסי, ונראה שדגו אותו לאחרונה. המנה הטובה מכולן היא עוף בטאג'ין עם ירקות שורש - סלרי, גזר, כרישה ופירות יבשים (78 שקלים). שוב, ללא יצירתיות יוצאת דופן, ובכל אופן מדויקת ומוקפדת, ועל כך הערכתנו.

תגיות:
אוכל
/
ביקורת מסעדות
/
כשר
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף