למרות המנות היפהפיות והריח המשכר: הארוחה ב"ווסט סייד" אכזבה

על אף התחושה של מסעדת יוקרה, הבילוי באתר התל־אביבי לא היה מוצלח. קצת יותר אופי ומעוף לא היו מזיקים. וגם: חנות הטבע האינטרנטית שלא תרצו לפספס

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מנת "פטריות אחרי הגשם" ב"ווסט סייד"
מנת "פטריות אחרי הגשם" ב"ווסט סייד" | צילום: אנטולי מיכאלו

אווירת ה”פיין” נמשכה גם כשהגיעו המנות הראשונות, שאותן בחרנו בעזרת המלצרית המוקפדת והאדיבה. כל המנות נראו כאילו נלקחו מז’ורנל: יפהפיות, פוטוגניות, מלכות היופי של המנות הראשונות. לא התאפקנו ודגמנו את המנה היקרה ביותר, כבד האווז, כדי להבין מדוע מחירה כה גבוה. הכבד הגיע כמקשה אחת, עשוי במדויק, וסביבו נקטרינות, אגוזי מלך וצימוקים. ערמונים, שהובטחו בתפריט, לא הוגשו עם המנה. התוצאה, למרבה הצער, מאכזבת.

הכבד לא ממש התחבר למסיבה סביבו, ונדמה שהכבודה, בייחוד האגוזים, הצימוקים והשקדים, היא תוספת שבלונית למדי, קלישאתית וחסרת מעוף,

ובוודאי שאינה שווה את מחירה.

תגיות:
מסעדות
/
ביקורת מסעדות
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף