חדשות האוכל: התימנים כובשים את רחובות והבמבה האדומה כובשת את הגלידה

צלם אוכל יצר תערוכת צילום ייחודית המציגה מנות של שמונה שפים, כל אחת בצבעים שונים ומסעדה חדשה בחוף ירושלים בתל אביב

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מסעדות גזוז
מסעדות גזוז | צילום: יח"צ
5
גלריה

המקום בעצם מספק אוכל תימני קלאסי עם טוויסטים מודרנים, אבל בעיקר ריחות וגעגועים למטבח שאולי לא מעריכים מספיק במדינה הזו. מי אמר רק קובנה? כולנו פה סקרניים בטירוף לראות מה ייצא מהחיבור הזה- כך או כך הולך היות טעים.

"יאמן סטריט". צילום: לירון כהן, פיסבוק
"יאמן סטריט". צילום: לירון כהן, פיסבוק | "יאמן סטריט". צילום: לירון כהן, פיסבוק

27-31 באוגוסט בשעה ב-19:00.

מסעדת אוברג'ין, דיוויד אינטרקונטיננטל תל אביב ממחיר לאדם: 320 ₪ כולל מים מינרלים ללא הגבלה וכוס יין.

תערוכת האוכל Colorfood. צילום: אפיק גבאי ודן לב
תערוכת האוכל Colorfood. צילום: אפיק גבאי ודן לב | תערוכת האוכל Colorfood. צילום: אפיק גבאי ודן לב

ואנחנו? טעמנו והתענגנו והרגשנו לכמה רגעים הכי ילדים מאושרים. מחירים: מנה- 16 ₪ בינונית 21 ₪ ג'מבו- 25 ₪ חצי קילו- 45 ₪ קילו-90 ₪

בכל סניפי הרשת בחודש אוגוסט

טעמי ילדות ב"גולדה". צילום: דני גולן
טעמי ילדות ב"גולדה". צילום: דני גולן | טעמי ילדות ב"גולדה". צילום: דני גולן

YA-PAN הבייבי החדש של שף יובל בן נריה נפתח כעת גם לצהריים. המסעדה תגיש לארוחות צהריים תפריט דומה (אך לא זהה) לזה של הערב. תוספת לתפריט הצהריים היא מנת הצ'יראשי – קוביות דג נא, אורז מתובל ועלי שיסו לצד מנות אהובות מתפריט הערב כמו – מאזמן - אטריות ראמן עבות, חמאה מעושנת, ביצת אונסן, ביצי סלמון ומח עצם או סלמון צלוי -  יוגורט, דבש וחמאה חומה וגם תבשילי קארי ביתי של 72 שעות ועוד מנות רבות טובות.

במסגרת הארוחה העסקית,יוגש מרק מיסו או סלט עלים ברוטב יפני במחיר המנה העיקרית.

YA-PAN /  נחמני 26 תל אביב  03-648-7796

מנת צ'יראשי במסעדת יא פאן. צילום: יח"צ
מנת צ'יראשי במסעדת יא פאן. צילום: יח"צ | מנת צ'יראשי במסעדת יא פאן. צילום: יח"צ

במתחם חוף ירושלים בתל אביב, רקחו ויצרו את GAZOZ BEACH. אביטל דברת- שכטר וניסן וקנין בעלי ניסיון רב במסעדות חוף איכותיות וידועות בת"א והרצליה איחדו כוחות ויחד מנהלים את מה שמרגיש כמו סן טרופה המקומי.

התפריט של GAZOZ BEACH משלב החל מארוחות בוקר הבנויות מטאפאסים משתנים עם מגוון מטבלים ולחמים (הנאפים במקום!). בהמשך היום מככבות מנות ראשונות של פסטייה סרטנים, סיגרים עם בשר ביתי בבישול ארוך, חריימה שריפס ומנות עיקריות של פילה לברק, קסרול פירות ים, רביולי שרימפס,  טורטליני עגל וגם המבורגר הנטחן במקום מבשר משובח ועוד.

שעות פתיחה: ימים א-שבת, משמונה בבוקר עד אחרון הלקוחות.

לפרטים והזמנות: ניסן - 050-7487820

תגיות:
אוכל
/
ביקורת מסעדות
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף