האם מסעדות יגבילו את זמן שהות הלקוחות? "המסעדה הופכת למשרד"

גבי גזית שוחח עם השף ליאון אלקלעי שמתנגד לתופעת הלקוחות שהופכים את מסעדתו למשרד: "הגיעו 4 אנשים לארוחת ערב ב-20:00 ונשארו במסעדה עד שתיים בלילה"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
בית קפה בתל אביב
בית קפה בתל אביב | צילום: לירון אלמוג, פלאש 90

מסעדת סושי בניו יורק החליטה שהיא מגבילה את זמן שהות הלקוחות במסעדה. השף ליאון אלקלעי התייחס היום (ראשון) אצל גבי גזית ב-103FM לתופעת הפיכת המסעדה למשרד וטען: "אני חושב שמדובר בגימיק. המסעדה המדוברת בניו יורק כוללת שמונה מקומות ישיבה כך שבעל המסעדה אינו יכול להרשות לעצמו שאדם יישב במסעדה יותר מ-30 דקות. יש לי בעיה עם אנשים שמתיישבים ליד שולחן למשך כל היום ושותים רק כוס קפה".

תגיות:
אוכל
/
103FM
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף