נעמה חן, מגישת ecolife ב-eco99fm ובת שבע לפר, עורכת התוכנית, הזמינו TAKE AWAY בריא מ-"ROCK&STEIN", ביסטרו משפחתי חדש שנפתח בפרדסיה, ומציע אוכל קאריבי ומקסיקני. הנה מה שהיה להן לומר.
איך הטעם? קדימה, לעבודה.
נאצ'וס וסלסה - נאצ'וס תירס, מוגש עם שלושה סוגי סלסה: ורדה, גוואקמולה ופיקו דה גאיו (39 שקלים).
אמפנדס אורז – בשרי, טבעוני, גבינות וחציל – צמחוני (45 שקלים, ל-3 יחידות).
כנפיים בגלייז צ'יפוטלה - סילאן לצד דיפ גבינה כחולה (46 שקלים).
הנאצ'וס זו מנה נהדרת לפתיחת ארוחה. החריפות עדינה, המנה לא שמנונית, הסלסות היו טובות, אבל אל תצפו להפתעות... מדובר בנאצ'וס סטנדרטיים, אך עם זאת – טעימים. מנת האמפנדס גרמה לחילוקי דעות. נעמה מאוד אהבה את שלוש החתיכות, כשהבשר זכתה אצלה בניקוד הגבוה ביותר, והמנה הצמחונית קצת פחות. בת שבע, לעומת זאת, אהבה יותר את האמפנדס הצמחוני ובעיניה, הבשר דווקא היה הכי פחות מוצלח. התיבול והחריפות שסיקרנו את נעמה, פחות ריגשו את בת שבע.
לגבי הכנפיים, הבנות היו תמימות דעים. הציפוי היה מצוין, התיבול נהדר ועוד לא התחלנו לדבר על הכמות... מדובר במנה ענקית! עם זאת , דיפ הגבינה הכחולה הרגיש לנו לא קשור כאן. על אף שגם בת שבע וגם נעמה לא אוהבות מאוד גבינה כחולה, בלי קשר לטעם- לא הבנו את החיבור. כל דיפ אחר היה מתאים יותר, הגבינה הכחולה דומיננטית ומשתלטת, ולדעתנו הצנועה, אפשר לגמרי לוותר עליה.