מסעדת "יאסו" בתל אביב היא עוד הצלחה גדולה של השף אביב משה

במסעדה תמצאו מנות קלאסיות, שמחת חיים וטעמים נפלאים. לעומת זאת, דוכן האוכל "אילדיז" במתחם שרונה, שגם עליו חתום השף, הוא פשוט אכזבה

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
יאסו ארטישוק צעיר צלוי על הפלנצ'ה
יאסו ארטישוק צעיר צלוי על הפלנצ'ה | צילום: דרור ביהם
2
גלריה
שרונה מרקט אילדיז של שף אביב משה. צילום: אדם שרז
שרונה מרקט אילדיז של שף אביב משה. צילום: אדם שרז | שרונה מרקט אילדיז של שף אביב משה. צילום: אדם שרז

למעשה, זו שיפודייה בלאפות, אבל עם טוויסט. כאן לא מגלגלים את הלאפה, אלא מגישים אותה שטוחה כמו צלחת, ועליה מונחים הבשר והסלטים. האכילה של המנה היא באמצעות סכין ומזלג (מפלסטיק, הכי לואו). קונספט חדשני – במובן הרע של המילה. כל הגאונות בלאפה מגולגלת היא ערבוב של הטעמים אלו באלו ואכילתם יחד - המלפפון החמוץ עם הטחינה, הקבב עם העמבה. פה, הדבר בלתי אפשרי: הטחינה בצד שמאל, החמוצים באמצע, הקבב מימין. זה מזכיר לנו את אותה התיירת שפגשה לראשונה בחייה פלאפל ולא ידעה כיצד להתמודד איתו, ובסופו של דבר ביקשה מזלג ואכלה את המנה כך כשהפיתה פתוחה בידיה. בשורה התחתונה, גם המנות כאן מאכזבות, סטנדרטיות מינוס (הקבב שלנו הגיע חצי נא), ולא מעט שיפודיות אחרות יכולות להרגיש שתוצרתן טובה יותר.

תגיות:
מסעדות
/
אביב משה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף