למעשה, זו שיפודייה בלאפות, אבל עם טוויסט. כאן לא מגלגלים את הלאפה, אלא מגישים אותה שטוחה כמו צלחת, ועליה מונחים הבשר והסלטים. האכילה של המנה היא באמצעות סכין ומזלג (מפלסטיק, הכי לואו). קונספט חדשני – במובן הרע של המילה. כל הגאונות בלאפה מגולגלת היא ערבוב של הטעמים אלו באלו ואכילתם יחד - המלפפון החמוץ עם הטחינה, הקבב עם העמבה. פה, הדבר בלתי אפשרי: הטחינה בצד שמאל, החמוצים באמצע, הקבב מימין. זה מזכיר לנו את אותה התיירת שפגשה לראשונה בחייה פלאפל ולא ידעה כיצד להתמודד איתו, ובסופו של דבר ביקשה מזלג ואכלה את המנה כך כשהפיתה פתוחה בידיה. בשורה התחתונה, גם המנות כאן מאכזבות, סטנדרטיות מינוס (הקבב שלנו הגיע חצי נא), ולא מעט שיפודיות אחרות יכולות להרגיש שתוצרתן טובה יותר.