קריאת השכמה: קוקוריקו של רן שמואלי עם מנת עוף שלא העיפה אותנו

ביקרנו במסעדת השף בשרונה מרקט: מצד אחד, חומרי גלם מצוינים ומנות גדולות מאוד, מצד שני, כריך שהתפרק מהעומס ועצמות במנת הדגל שמתיימרת להיות נקייה מהן

מסעדת קוקוריקו של רן שמואלי
מסעדת קוקוריקו של רן שמואלי | צילום: אפיק גבאי
4
גלריה

יש, האוכל הגיע.

הכריכים הם של נתחי עוף צלוי בפרנה, מוגשים בליווי תפוחי אדמה ובצלים צלויים, סלטים, ירקות בגריל ורטבים.

ממליצים על קופסאות שניתנות למיחזור. צילום: אפיק גבאי
ממליצים על קופסאות שניתנות למיחזור. צילום: אפיק גבאי | ממליצים על קופסאות שניתנות למיחזור. צילום: אפיק גבאי

כריך המרקש לא העיף אותנו ישר למרוקו. לא היתה כאן חריפות, ובאנו עם ציפיות. המנה היתה יפה ונדיבה - הרבה מאוד עוף, גם הלחם היה טעים ועשיר, אבל סלט טבולה דווקא לא היה במנה, על אף שבתפריט צוין כי יש סלט כזה בכריך. מה שכן היה שם הן עצמות, וזה משהו שאתה ממש לא מצפה למצוא בתוך סנדוויץ', בטח כשבקוקוריקו אומרים שכל המנות מגיעות ללא עצמות. זה יכול היה להסתיים לא נעים, במקרה שלנו, שום נזק לא נגרם, אך מה לעשות – זה קצת ביאס את הכריך.

כריך המיקונוס היה הרבה יותר טעים. הוא היה מעניין, מיוחד, שילובים טובים, הלחם החזיק מצוין את חומרי הגלם שבתוכו והחציל - הו החציל. כריך נפלא, מרענן וכיפי. הכריך הצמחוני היה טעים מאוד מאוד, עם תיבול מעולה, א-בל הייתה לו בעיה אחת גדולה. הלחם פשוט לא הצליח להחזיק את הרכיבים שבתוכו. העגבניות עפו לכל עבר, החציל התפזר על הצלחת. לבעיה הזו בעיננו יש פתרון פשוט - חתיכות קטנות יותר של עגבנייה וחציל יעשו את ההבדל. נחמד שאתם מפנקים, אבל בסוף זה פוגע בכריך.

מנגד, הסלטים שליוו את המנה היו נהדרים, עשויים טוב מאוד ומרעננים – כיף לקבל תוספות כאלה בריאות, מזינות וטעימות. גם תפוחי האדמה היו טעימים מאוד – עשויים מעולה, פריכים וכיפיים.

חומרי גלם נהדרים, סלטים מצוינים. צילום:אפיק גבאי
חומרי גלם נהדרים, סלטים מצוינים. צילום:אפיק גבאי | חומרי גלם נהדרים, סלטים מצוינים. צילום:אפיק גבאי

חומרי הגלם בהחלט מצוינים. הרבה ירקות טריים, לחמים נפלאים, כאן אין פשרות - בכל זאת, דוכן של שף. המנות גדולות מאוד, הכריכים ענקיים ועוד מגיעים עם תוספת. מנת העוף גדולה, אבל רק אם היא מתחלקת בין שלושה אנשים, לארבעה – זה כבר קטן מידי

לטעמנו.

ובשורה התחתונה: אחר שקלול הנתונים של כל המנות, "קוקוריקו" קיבלה את הציון הממוצע –3.5. במדד אקו לייף זה אומר שהיה לנו טעים, אבל יש מקום לשיפור - בכל זאת, זה מקום חדש, נשמח להיפגש שוב בעתיד.

צילום :אפיק גבאי
צילום :אפיק גבאי | צילום :אפיק גבאי
תגיות:
ביקורת מסעדות
/
מתחם שרונה
/
רן שמואלי
/
מסעדת קוקוריקו
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף